Konfirmation 20/21

Genom gruppsamtal, lektioner, gemenskap, drama, gudstjänster, andakter och mycket mer vill vi ge kunskap och upplevelser av vad den kristna tron handlar om. Konfirmationsläsningen förutsätter inte att du är kristen, men ger möjlighet att utifrån den kristna tron och dess berättelser, reflektera över livets olika utmaningar och frågor som: vem är jag? Vem är Jesus? Hur bemöter jag mina medmänniskor? Vad är meningen med livet? Finns Gud? Dessutom är konfan ett kanontillfälle att lära känna nya kompisar!

Vi inbjuder dig som är född 2006 eller tidigare att konfirmera dig hos oss. Läsningen sker på torsdagar och pågår november 2020 – juni 2021 och innehåller lektioner samt tre läger. Kostnaden för studiematerial, läger, mat, resor, foto och hyra/kemtvätt av konfirmationskåpor är ett självkostnadspris på 2700kr.

Konfirmationen anordnas av Equmeniakyrkan i Jonsered och Equmeniakyrkan i Sävedalen i samarbete med handbollsklubben Sävehof.

Vi är ett sammansvetsat och taggat gäng ledare, både ideella och anställda i olika åldrar. Vi ser verkligen fram emot att få göra det här konfirmationsåret så roligt och spännande som möjligt tillsammans med er konfirmander!

Informationskväll med inskrivning, för föräldrar och konfirmander är den 12 november kl 18:00 i Equmeniakyrkan Sävedalen, Skolvägen 8. Konfirmationsläsningen startar den 19 november.

Vi har 80 platser och det är först till kvarn som gäller.

Vi vill ha din anmälan senast den 30 september! Och anmälan görs på Equmeniakyrkan Sävedalens hemsida.